EURUSD

EURUSD kthehet në zonën e lëvizjes

EURUSD po rikthehet duke ritestuar një zonë luhatëse midis 1,1359 dhe 1,1368. Brenda këtij diapazoni qëndron gjithashtu 38.2%…

Load More
That is All