Binance

Çfarë solli shkatërrimin e TerraUSD ?

Tregtarët thanë se katalizatori për rënien—i cili filloi gjatë fundjavës së 7-8 majit dhe ra top bore të hënën e ardhshme, më 9…

Kriptomonedhat po fitojnë popullaritet

Ekosistemi i kriptove po bën hapa masivë drejt financave dhe pranimit të zakonshëm. Mund të vërtetohet nga fakti se exchange m…

Load More
That is All