Whatsapp nuk funksionon: Rregullohen problemet me shërbimin e mesazheve

Shërbimi më i përdorur i mesazheve Whatsapp nuk funksionoi. Asnjë mesazh nuk mund të dërgohej atje për më shumë se një orë të martën në mëngjes. Problemet tani janë zgjidhur.

Shërbimi i mesazheve Whatsapp nuk funksionoi fare për gati 90 minuta nga mëngjesi i së martës rreth orës 8.30 të mëngjesit. Qindra mijëra përdorues raportuan probleme me dërgimin e mesazheve, përfshirë portalin "Të gjitha ndërprerjet". Hashtag-u #Whatsappdown ishte gjithashtu trend në rrjetet sociale.

Pasi të shkruaje një mesazh shfaqej një shenjë ose ora - mesazhi nuk arrinte tek marrësi i synuar.

Whatsapp tani ka rregulluar problemet. Mesazhet tani mund të dërgohen dhe lexohen përsëri.Arsyeja e problemeve nuk dihet. Nuk kishte asnjë deklaratë zyrtare nga grupi META, i cili përfshin gjithashtu Facebook dhe Instagram.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post