Ekspertët thonë se kjo monedhë e re mund të shpërthejë pasi të ketë mbledhur 500,000 dollarë në 24 orë.

  Lancimi i  Dash 2 Trade tani ka mbledhur mbi 550,000 dollarë, vetëm një ditë pasi filloi. Totali mbresëlënës - dhe ende në rritje - vjen si një votë besimi në platformën e inteligjencës tregtare të bazuar në Ethereum, në të cilën token D2T do t'u sigurojë mbajtësve akses në analitikën e tregut në kohë reale dhe njohuritë e tregtisë sociale. 

  Nisja e platformës së inteligjencës tregtare Dash 2 Trade vjen në një moment kyç në historinë e tregut të kriptomonedhave, i cili pavarësisht nga një rënie e vazhdueshme këtë vit ka dëshmuar një fluks bankash dhe institucionesh financiare, të cilat të gjitha po përgatiten për një dem të ri. tregu. Paneli i tij intuitiv dhe inovativ premton të ndihmojë tregtarët fillestarë dhe të ndërmjetëm (si dhe të avancuar) me pakicë që të vazhdojnë me lëvizjet më të fundit në treg, diçka që ndihmon për të shpjeguar pse parashitja e tij ka fituar kaq shumë vrull kaq shpejt. Ekspertët thonë se kjo monedhë mund të shpërthejë pasi mblodhi 500,000 dollarë në 24 orë Duke filluar nga e mërkura, shitja paraprake e Dash 2 Trade kaloi shpejt nëpër etapa, duke mbledhur 300,000 dollarë brenda orëve të para. Tani ajo ka shënuar pak më shumë se 550,000 dollarë të mbledhur. Po aq mbresëlënëse është se, pavarësisht se hapi një llogari në Twitter vetëm muajin e kaluar, kjo llogari sapo ka kaluar 15,000 ndjekës.

 Së bashku, këto dy shifra sugjerojnë se Dash 2 Trade mund të bëhet shumë popullor. Është e lehtë të kuptohet pse Dash 2 Trade mund të bëhet një punë e madhe. Shpesh, platformat, mjetet dhe burimet më të njohura brenda kriptos kanë të bëjnë me vetë tregtimin e kriptomonedhave, nga faqet si CoinMarketCap dhe CoinGecko deri tek fakti që shumë nga DeFi kanë të bëjnë me riinvestimin në treg. Diçka e ngjashme vlen për Dash 2 Trade, pasi platforma e saj e inteligjencës tregtare premton të ndihmojë investitorët e kriptomonedhave të marrin vendime më të informuara. 

  Siç është detajuar në letrën e tij të bardhë, ai do të ofrojë një sërë mjetesh të dobishme për t'i ndihmuar ata të bëjnë pikërisht këtë. Këto përfshijnë sinjalet e tregtimit në kohë reale, metrikat e ndjenjave sociale dhe tendencës, burimet e ndërtimit të strategjisë, aksesin në shitjet e reja paraprake, si dhe sinjalizimet e listimit të kriptomonedhave. Së bashku, karakteristika të tilla do të prezantohen brenda pultit dallues të Dash 2 Trade, i cili është projektuar për të qenë i përshtatshëm për përdoruesit duke ofruar gjithashtu thellësi dhe detaje. Brenda ekosistemit Dash 2 Trade, D2T do t'u sigurojë mbajtësve akses në veçoritë e lartpërmendura, me një abonim mujor prej 400 D2T që jep akses në Nivelin Fillestar të platformës dhe me 1000 D2T në muaj duke hapur Nivelin Profesional. 

  Ky model i siguron tokenit vendas me dobi të qartë dhe tregon se D2T do të dëshmojë kërkesë në rritje sa më popullor të bëhet Dash 2 Trade. Vlen të theksohet këtu se Dash 2 Trade është efektivisht një degë e Learn2Trade, një ofrues paraekzistues i sinjaleve Forex që ofron analiza teknike ditore dhe nxjerr njohuri nga një komunitet prej mbi 70,000 tregtarësh aktivë. Si i tillë, ai bazohet në një pasuri të njohurive dhe përvojës, ndërsa ekipi i tij tashmë ka formë kur bëhet fjalë për ndërtimin e një komuniteti dhe ekosistemi të lulëzuar.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post