Lexo më shumë »

Çfarë solli shkatërrimin e TerraUSD ?

Tregtarët thanë se katalizatori për rënien—i cili filloi gjatë fundjavës së 7-8 majit dhe ra top bore të hënën e ardhshme, më 9…

Netflix, po dështon?

Gjigandi i transmetimit ra me 26% në tregtimin para tregut të mërkurën pas publikimit të raportit të tij të fundit të fitimeve.…

Load More
That is All